Music and art

Concert van Pianist Steven Vrancken met schilderijen van Kristel Van den Eynden – Galerij 8
Intuïtieve meditatieve pianomuziek met intuïtieve schilderijen.

  • 21 mei 2016
  • 20u00
  • Ryelandtzaal, Brugge

Meer info & reservatie: http://www.stevenvrancken.com/Be/ 

—————————————————————————————————-

STEVEN VRANCKEN in CONCERT @ BRUGES op 21 mei 2016

“Talent van eigen bodem! Doet soms denken aan Wim Mertens, Philip Glass, Yann Tiersen, Nils Frahm, Arvo Pärt,… maar vooral altijd trouw in zichzelf”

Een speciale dag, gezien het op 21 mei exact 8 jaar geleden is dat mijn muzikale avontuur begon met mijn eerste concert in Lier, in een klein gezellig zaaltje achter het station. Muziek die ik jarenlang op vele plaatsen in België, maar ook in Nederland, Frankrijk, Mexico en onlangs in India, heb kunnen laten klinken.

Die avond zal dan ook een muzikale reis zijn doorheen m’n muzikaal werk van de laatste 8 jaar: nieuwe interpretaties uit m’n albums ‘Into resonance’ en ‘Resonancia II’, met verwijzingen naar de nieuwe dubbel CD die dan uitkomt, en met proevers van nieuwe muziek voor een 2de album later dit jaar.

Verschillende nummers gaan rijkelijk vergezeld worden met de mooie stem van Anja Louisa Desmet (Keruna) én met die van Edwin Vanvinckenroye plus zijn dynamisch & fantasierijk violenspel. Er zal ook minstens één schilderwerk van kunstenares Kristel Van den Eynden tentoongesteld worden, dat ze gemaakt heeft tijdens het luisteren naar ‘Resonancia II’.

Wanneer? 21 mei 2016 om 20u

Vvk: €17 Kassa: € 20 Studenten: € 12
Waar? Ryelandtzaal, Achiel Van Ackerplein 3, 8000 Brugge
Reservatie is verplicht wanneer je zeker wilt zijn van je plaats.

nl_NLNL