Art Coaching

INTUITIEF SCHILDEREN JAARGROEP

Als creatief coach geef ik intuïtieve schilderworkshops aan volwassenen, jongeren en kinderen.

Je leert schilderen vanuit je bron door contact te maken met je binnenwereld. Door te verbinden, schilderen met gevoel en uiting te geven aan wat er in jezelf leeft, sta je de ervaring toe. Er komt ruimte voor nieuwe inzichten.

Heb je zin om er bij te zijn ?
Schrijf je nu hier in !
info@galerij8.be

“The process is more important than the end product.” Anthony Moore

Lichtcirkels

Tijdens deze bijeenkomsten wordt er gemediteerd, leren we werken met onze intuïtieve vermogens, ons creatieve brein en onze subtiele energielichamen.

Er wordt gecontempleerd op kunst en muziek.
Er komen gastsprekers met diverse thema’s die bijdragen tot bewustzijnsverruiming.

Het doel van deze bijeenkomsten is om ruimte te creëren… ruimte om te verbinden, verbinden met de essentie… de essentie van ons ware zijn.

Heb je zin om er bij te zijn ?
Schrijf je nu hier in !
info@galerij8.be

Workshops voor volwassenen en kinderen

Het pad dat Kristel volgde, als mens en als kunstenaar, helpt haar ook om anderen te begeleiden. Haar atelier in Knokke is dus ook een gastvrije werkplaats voor anderen, zowel volwassenen als kinderen. Via meditatieve oefeningen helpt Kristel haar cursisten om over blokkades heen te stappen en de intuïtie te laten spreken. Soms zit de inspiratie verstopt onder vele laagjes ratio en kopzorgen. Door haar liefdevolle, bevrijdende benadering kom je terecht in het nu-moment en geniet je van de creatieve flow. Volledig in stilte, op eigen tempo, leer je zonder oordeel te zijn en te luisteren naar je eigen hart, je eigen buikgevoel. Elke emotie is waardevol en toegelaten.
Elke creatie heeft zijn waarde. De workshops van Kristel zijn een cadeau aan jezelf, een heerlijke oefening in onthaasting, een plek waar je beschutting vindt voor de ratrace en weer dichter komt bij je kwetsbare en tegelijk krachtige kern.

door Annelies A. A. Vanbelle (Art Journalist)

nl_NLNL